Kapcsolat

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A Ki kicsoda a magyar régészetben a Magyarországon régész diplomát (MA) vagy régész doktori fokozatot szerzett régészek adatait tartalmazza, reményeink szerint folyamatosan frissített formában.  Az adatlap kitöltése önkéntes, a közölt adatok hitelességéért az adatlapot kitöltő régészek tartoznak felelősséggel.

 
Új jelentkező
 
 
Az adatlapot küldheti postán, akkor kérjük, hogy ne feledje el aláírni, vagy elektronikus úton, de ebben az esetben csak akkor tudjuk elfogadni, ha azt saját e-mail címéről postázza!  
 
Adat kiegészítése, javítása, hozzászólás
 
Kérjük, hogy a kiadvány aktualitása érdekében, amennyiben személyes vagy elérhetőségére vonatkozó adataiban bármely változás történt, lehetőség szerint két héten belül legyen szíves, jelentse be, valamint időközönként kérjük, hogy küldje el (jelentősebb) új feltárásainak, publikációinak, stb. listáját.
Ezen kívül szívesen vesszük Olvasóink hozzászólását, véleményét, javaslatait is. Az Ön folyamatos közreműködése biztosíthatja csak a Ki kicsoda olvasottságát, hasznosságát! Együttműködését előre is köszönjük!
 
 
Elérhetőségünk
 
Postacím: Magyar Régész Szövetség, 1535 Budapest, Pf. 770.